Διαδικασία

Την Κυριακή 12/5/2019 και από τις 10.00π.μ. η Οργανωτική Επιτροπή του Φωτομαραθωνίου θα σας περιμένει στην πλατεία Γεωργίου,  την εγγραφή σας στην εκδήλωση.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραδώσετε στην Οργανωτική Επιτροπή.

Την αίτηση αυτή μπορείτε να την κατεβάσετε (κάνοντας κλικ εδώ) και να την έχετε συμπληρωμένη μαζί σας εκείνη την ημέρα. Κατόπιν, από τη γραμματεία της εκδήλωσης,  θα παραλάβετε:

1. Το καρτελάκι συμμετοχής σας

2. Το καρτελάκι υποβολής των φωτογραφιών

3. Την πρώτη ομάδα θεμάτων (4 θέματα)

Μπορείτε να συμμετέχετε με οποιαδήποτε ψηφιακή μηχανή θέλετε, compact ή DSLR, φωτογραφίζοντας σε JPG. Θα πρέπει η κάρτα σας να είναι άδεια από φωτογραφίες και μόλις παραλάβετε το καρτελάκι συμμετοχής να το φωτογραφίσετε, για να υπάρχει ως χρονικό σημείο αναφοράς.

Στις 15:00 θα ανακοινωθεί η δεύτερη ομάδα θεμάτων, την οποία θα μπορείτε να παραλάβετε από το σημείο συγκέντρωσης ή να την πληροφορηθείτε online.

Από τις 18:00 και μετά, στο σημείο συγκέντρωσης, η ομάδα του φωτομαραθωνίου θα είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για την παραλαβή των φωτογραφιών σας.

Θα πρέπει να έχετε διαλέξει ποιά φωτογραφία πρόκειται να υποβάλετε σε κάθε κατηγορία και να την έχετε σημειώσει στο ειδικό καρτελάκι που σας έχει δοθεί.

Θα παραδίδετε την κάρτα της μηχανής σας μαζί με το καρτελάκι συμμετοχής σας και το καρτελάκι που έχετε αναγράψει τις φωτογραφίες σας, σε κάποιο από τα μέλη της επιτροπής το οποίο και θα αντιγράφει τις φωτογραφίες αυτές στον υπολογιστή και θα σας επιστρέφει το καρτελάκι συμμετοχής και την κάρτα σας.

Δεν είναι υποχρεωτική η παράδοση φωτογραφίων σε όλα τα θέματα. Όμως για να αξιολογηθεί το σύνολο της συμμετοχής σας για το βραβείο καλύτερου portfolio θα πρέπει να έχετε προσκομίσεει και τις 8 φωτογραφίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα αξιολογηθούν μόνο στα επιμέρους θέματα.

Καλή διασκέδαση!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s