Έκθεση – Προβολή φωτογραφιών – Απονομές

Σας περιμένουμε τη Κυριακή 24 Μαΐου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου στις 8:00 μ.μ. να μοιραστούμε μαζί αυτές τις αναμνήσεις, αλλά και να απονείμουμε τα Βραβεία του Φωτομαραθωνίου και της φωτογραφικής βόλτας «Το βήμα από τη σκιά στο φως».

Περισσότερες από 1.200 Φωτογραφίες θα είναι αναρτημένες , στη μεγάλη έκθεση όλων των συμμετοχών του Φωτομαραθωνίου.

Στη παρέα μας θα προστεθεί και το Κουαρτέτο Εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, με τους Μαριάννα Σαφάροβα (βιολί Ι), Άλλα Σελαλμαζίδη (βιολί ΙΙ), Ρόμπερτ Σμαγκούλοβ (βιόλα) και Νικολάι Κομισάροβ (βιολοντσέλο) που θα ομορφύνουν τη βραδιά μας σε αυτό το ιδιαίτερο κήπο της πόλης μας, με έργα Mozart, Lehar, Σκαλκώτα και Piazzolla, οι οποίοι από τις 8.00 ως και λίγο πρίν τις 9.00 θα συνοδεύσουν μουσικά την έκθεση.

Λίγο πρίν τις 9.00, και μετά τον καθιερωμένο σύντομο απολογισμό του Φεστιβάλ μας, θα προβληθούν όλες οι φωτογραφίες ανα θέμα και θα ανακοινωθούν όσες διακρίθηκαν ενώ θα απονεμηθούν τα δώρα των χορηγών μας.

Η έκθεση του φωτομαραθωνίου  καθώς και η έκθεση «Καθ’οδόν» θα παραμείνουν στην Αγορά Αργύρη μέχρι και τις 30 Μαΐου, ενώ η έκθεση Φωτογραφικό Πρακτορείο του Δ. Α. Χαρισιάδη θα παραμείνει στην Πινακοθήκη μέχρι και τις 13 Ιουνίου.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s