Όλα έτοιμα για τον Φωτομαραθώνιο Πάτρας 2017

Όλα έτοιμα για τον αυριανό φωτομαραθώνιο.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την Κυριακή 7 Μαίου προβλέπεται καιρός, με λίγα ή περισσότερα σύννεφα και μέγιστη θερμοκρασία γύρω στους 26 βαθμούς, δηλ ιδανικός καιρός για να συμμετέχουμε όλοι στο φωτομαραθώνιο της Πάτρας.

weather.jpg

Για όσους έρθουν από Στερεά Ελλάδα, Ήπειρο κλπ μπορούν να έρθουν στην πόλη είτε μέσω της γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης (κόστος διοδίων 13,30 €) είτε μέσω φέρρυ μποτ με το μισός κόστος αλλά μεγαλύτερο χρόνο ταξιδιού.

Φτάνοντας στην πόλη είτε θα κατευθυνθείτε προς το κέντρο και θα παρκάρετε σε κάποια ελεύθερη θέση που θα βρείτε (όσο νωρίτερα έρθετε, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε θέση) είτε σε κάποιο πάρκινκ επι πληρωμή. Μπορείτε να ρωτήσετε και να κατευθυνθείτε προς το λιμάνι όπου υπάρχει πολύ μεγάλος χώρος δωρεάν πάρκινκ και να έρθετε προς την πλατεία Γεωργίου με τα πόδια (γύρω στα 10 λεπτά δρόμος) είτε με τη δωρεάν συγκοινωνία απο το δημοτικό πάρκινκ.

Καλό είναι να έρθετε νωρίς για να απολαύσετε την πόλη,τον καφέ σας και να σας δοθούν οι πρώτες οδηγίες. Κάποια από τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά οπότε μπορεί να κάνετε και τις βόλτες σας αλλά και τις αγορές σας ίσως.

Οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 10:00 και η πρώτη ομάδα θεμάτων θα δοθεί στις 11:00 λίγο μετά την καθιερωμένη μεγάλη ομαδική φωτογραφία .

Στην περίπτωση που θα χρειαστεί να καθυστερήσετε, μπορείτε  εγγραφείτε και αργότερα, απλά θα έχετε λιγότερο χρόνο στη διάθεσή σας μιας και στις 19:00 θα πρέπει να επιστρέψετε και να παραδώσετε τις φωτογραφίες σας.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση σε όλους!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s